Mini Gatah SB Yang ...

penat...penat...penat




penat sungguh semalam
walau pun penat tapi agak berbaloi2...
sebab akhirnye mini gath kat TS semalam
yg dianjurkan oleh

KUNCI LOKER
AINA
UMAIRA
HEZIKA
DATIN TYKA


dan RETIS2 yg telah banyak membatu..

berjaya juga dilaksanakan dengan agak sempurna
dekat 50 org jugak la yg datang
yang xde blog pun datang...
tapi ape pun alhadulillah sebab semua blogger2
nampak happy jer dengan program tuh
kalau ade yang x happy saya mintak maaf la ye bg pihak semua
maklum la...dah la first time join Gath pastu 1st time jadi admin
pastu tak sihat la pulak (batok x ilang2 2 minggu da)


First2...sampai je kat TS tu kiteorg semua kn kumpul kat tempat bowling name je janji kul 10...baise la, bukan semua duk dekat2 kan...so...ade yg dtg cepat n lambat...ade jugak yang kul 10 baru nak bangun...hahaha biase la blogger2 kan ramai yg tido lewat...nak MENGHUPDATE nye pasai. Yang datang awal tu diantaranye ialah  

TENGKU NIZAM, PUTRI, AI SIS, KHAIRIL,KUNCI LOKER, AINA, UMAIRA, DATIN, MAWARKUMADAH  

and so kiteorang pun decide nak mian bowling dulu...aku pun lame dah x main bowling...dah bekarat dah skill2 semua..xpela...main just 4 fun...bukan nak menang pun, betul x!!! tapi tah mcm mn la aku boleh mng lak dlm game tuh...rezki kot...tapi xde la tinggi pun just 107 point jew



 
Mase kami tengah main2 tuh makin ramai yang datang.. dengan KYERUL pun datang...n ramai lagi RETIS datang...agak happy la jugak kan sebab dowang sudi dtg event cam niewh n jumpe gak ngan dowang. walau pun ramai je blogger2 yang epul x kenal, buat2 je macam kenal. happy jer walau pun baru jumpe...mcm dah kenal lame gile...


lepas dah siap semua main bowling dan dah pat tahu juaranye, acara seterusnye diteruskan iaitu sesi ICE BRAKING diantara blogger2 yang datang. semua orang diwajibkan bgthu NAMA PENUH,NAMA FB, URL BLOG, and UMUR. memang best la aktiviti nie macam2 ragam ade. diantaranya menipu UMUR, saye lah salah seorangnye....hahaha. tp mcm mn tah buleh kantoi. aku ckp la aku nie umur 18 tahun...semua ckp "HAAAA!!!" kah2...

TIBE2...Jeng2, tibe lah part yg buat Mini Gath nie jadi x BEST!!! Mase tegah2 berseronok tuh ade la datang pulak sekumpulan PAK GURD niewh datang2 pastu halau kami semua dia kate :




PAKGURD : eh asal koranag kumpul2 kat sini nie? korang buat ape neiwh!!!
KUNCI LOKER :  Xda pape bang, kiteorang buat program sikit
PAKGURD :korang ade surat kebenaran x?
KUNCI LOKER :Xda bang, kiteorang kumpul kejap jew..
PAKGURD :: x boleh!!! dah2...aku nak korang bersurai skung klu x semua2 nie aku tahan!! menghalang lalu lintas nie org nak bukak kedai susah.
aku : eh bang...tadi kitorang dah mintak izin pakgurd sorang tuh, dia kasi...
PAKGURD : xde2...baik korang bersurai sekarang!!!
aku  : sikit je lagi bang...lagi 5 minit leh x abg?
PAKGURD : xde!!! aku nak korang bersurai SEKARANG!!!
KUNCI LOKER  dan AKu : BUNTU!!!

ape salahnye kan bg can dalam 5 minit kan...kan kite sesama melayu...
bertimbang rase la sikit...ape salah nye...kan ke budi bahasa itu budaya kite.
disebabkan pakgurd yang x berapa nak berperikemanusian sesama melayu tuh semua x puas ht!!!
maklumla PEGAWAI KESELAMATAN kan...tinggi pangkat dia tuh
(sambil melihat keatas dan kipas muke gune 2,2 belah tangan)

kiteorang pun blah je semua g kat tempat bowing balik...tempat mule2 kitorang kumpul.
lepas tuh buat penyampaiyan hadiah bagi kumpulan bowling terbaik
dan snap2 pix je beramai2....dan berakhirlah sebuah kisah yg happy...

overall...ape yang aku dapat ckp, korang semua budak2 SB memng TERBAIK la,
sporting habes...satu kepala lak tuh...
xkirela yang RETIS ke, yang NEWBIE mcm saye nie...haha
semuanye best!!!!







  diamik daripada otai


kalau nak tgok link2 bloger yg p TEKAN NIE

Thax buat semua blogger yang support Mini Gath nie...

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

49 comments:

  1. tak puas hati nape gambar fiera kecik je..kekekekekeke

    ReplyDelete
  2. @Lieyly ︱ Alia sian dia....2 lah org ajak xmo pegi..:)

    ReplyDelete
  3. @fierapirot kire ok la tuh...ade la jugak dari xde...:) lain kali dtg AWAL lagi ok!!! hehehhe

    ReplyDelete
  4. hahaha.first time ke??same la dengan aku.geng.wekekekeke.eyh bila aku tangkap gambar dengan kau yang 3 orang tu?tak sedar pon?

    ReplyDelete
  5. seronok nye.,.teringin nk pergi,.=(

    ReplyDelete
  6. @Ai-Sis ko memnag klu ngan LAKI semua x sedar....KLU NGAN PEMPUAN....SEDAR AJE....siap posing maut punyer,,,

    ReplyDelete
  7. heheh saye comment ni..nmpak?? hahah tpi npe blog kucing je ada link..huhuh yg laen xde..huhu :( :P
    hai! saya blogger!

    ReplyDelete
  8. @SheyPull

    hahahahahaha gampang.betul la dow.tak sedar langsung kot.short term memory lost :p

    ReplyDelete
  9. @NURUL AINI NORAZMAN lorh...knp x pergi hari tuh awk? xpe la...lain kali pergi la ek...

    ReplyDelete
  10. @Tuan Putri eh epul letak semua ade link la PUTRI...nape lak xleh ek? ke x kuar...ce REFRESH!!!
    xnampak punn awk komen...xnampak....(sambil pejam mate..)

    ReplyDelete
  11. @Ai-Sis memory lost lepas kn KISS ngan awek2 cun blogger 2 kan...mcm aku xtau....

    ReplyDelete
  12. like like like ! hahaha..terbaek r..tak pyh aku susah2 tulis ag story psl pak gad ni ! hahaha...pak guard tak de hati perut tol..bkn kita wt apa pun..hahaha...

    ReplyDelete
  13. comel pak guard tue ;)
    ne mwr tau ;p

    ReplyDelete
  14. salam , wah.. best2.. hehe .

    *conratz yerk..

    ReplyDelete
  15. @kunci locker 1 hari aku tulis n3 nie ko tau x....AHAHAHA...giler penat!!!
    bongok nye pakgurd...baik MAKGURD je...

    ReplyDelete
  16. epul2...tak pasal2 femes pak gad tuh...oh tidak!

    ReplyDelete
  17. @I do I need Iman isk2....comel? lembu kat header tu lagi comel kot!!
    tase ape la dia neih...

    ReplyDelete
  18. @qlah yeah.....pas nie klu ade lagi...awk p la ek...

    ReplyDelete
  19. asal tak de gambar feeqa ni.

    huh!

    ReplyDelete
  20. @~CiK TiNieY~ dia saje je nak carik POPULARITI murahan tuh...nak msk BELOG....mcm u lah....:)

    ReplyDelete
  21. saya jeles sama kamu semuaaaaaaaaaaaaaaaa... :(...

    ReplyDelete
  22. @syafeeqa erk alamak mcm n nie....pix peqa belom hupdate lagi...:P

    ReplyDelete
  23. @Syarifah Ashikin x baik JELES2... tuhan marah....xpe la...pas nie kamu lak buat even...kami JOIN...:)

    ReplyDelete
  24. haish....pak guard pak guard...

    ReplyDelete
  25. ala jeles pun x leh ke... saya x pndai nak wat even mcm tu.. saya bkn retis awak

    ReplyDelete
  26. @syaimz erk...jgn emo dlm nieh...kang habis mati LEMBU COMEL akuh...:)
    sabar2...:)

    ReplyDelete
  27. @Syarifah Ashikin saye lagi la bukan RETIS!!!! hanye NEWBIEEE

    ReplyDelete
  28. saya lagi la x taw pape pasal retis n newbie...

    ReplyDelete
  29. @Syarifah Ashikin hehehe....yer ke...ke buat2 xtau...eeh....nampok beno nipunye....

    ReplyDelete
  30. @SheyPull

    hahahaha memandai je.bila pula aku kena kiss dengan blogger awek cun?

    ReplyDelete
  31. @Ai-Sis alah Ai-SIs mcm la aku xtau....aku nampak kot...:P



    dengan,..

    ReplyDelete
  32. ye la.. saya x taw pape pun pasal blog.. nak tnya mcm ner wat >> @nama kita tag kat komen ni.. leh tlg ajar ke.. saya bdk baru lg..

    ReplyDelete
  33. hahaha , memang xleyh p pon epul..
    jeles2 ! :D

    ReplyDelete
  34. hey! i dtg awal gak taw.. paling awal ok? hahah :))

    ReplyDelete
  35. err err nak komen ape ek ? err err. time square tu best tp sy g awl sehari. takpe kan semut :P

    ReplyDelete
  36. hahaa . . awak . . awak. .erk.?? weyh , byk nye typo. . ekekee =P

    ReplyDelete
  37. @Syarifah Ashikin tu ha dah tau...saje buat2 tanye lagi ker....belasah kang....

    ReplyDelete
  38. @Isteri Encek Bard best kan...so pasni nak buat lagi...ank p x?

    ReplyDelete
  39. @Lieyly ︱ Alia kesian dia....:)
    xpela...dok umah ye la k alia...:)
    dok umah selamat...:)

    ReplyDelete
  40. @biNtang yer ke....dtg kul bape? sebelum subuh kew? hahaha

    ReplyDelete
  41. @meLLy! CES!!! nyamuk nieh....sy murka ngan kamu....sape suh dtg awalsaari...:P
    dtg la time tuh!!!

    ReplyDelete
  42. waaaaa...bestnye..!!nak pi nak p...nnti ade lagi ajak la...(x ajak pon)huhu

    ReplyDelete
  43. haha broo. aku lagi awal dah berkampung kat blog kau :P

    ReplyDelete
  44. @~~Amny Sya~~ sorry ye aimi...:)
    nnt klu ade lagi....org ajak...:)
    xbthu....

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.