weh ape benda tuh...

 
 
 
Assalamualaikum, okey..! semalam ramai dah tolong aku untuk mengundi kan..So nak say thax sangat-sangat kat korang terutama Blogger X yang sudi tolong promotkan. peringkat seterusnya..ialah kn buat Logo Group.

okey..! untuk peringkat kedua ni pula, 
aku dah di masukkan dalam kumpulan B..hu3..
antara ahli-ahli nya ialah :



 
inilah logo kumpulan kami..
nama kumpulan ni YUPPI..^^


Y = Youthful [kami berjiwa remaja..]
U = Unique [setiap ahli kumpulan ini ada kelebihan masing2..]
P = Passion [keghairahan kami untuk berblog adalah tinggi..]
P = Profesional [kami bersikap profesional dalam setiap perkara..]
I = Indiependent [setiap tugasan kami lakukan sendiri dengan ahli kumpulan..]


 warna HIJAU dipilih sebagai warna tema kumpulan kami kerana HIJAU merupakan warna yang menengkan yang bermaksud, kami sentiasa tenang dalam melakukan sesuatu tugas..warna HIJAU juga merupakan simbolik untuk keamanan dan kesejahteraan..

gambar SMILEY di dalam logo tersebut bererti, kami sentiasa mengamalkan amalan SENYUM dalam setiap perkara..SENYUM merupakan  satu sedekah dan kami menghadapai cabaran dengan secangkir SENYUMAN..^^ tak pernah bermasam muka sesama ahli kumpulan..^^

ROBOT ANDROID RSS tu melambangkan kami sebagai blogger yang masih mengamal kan undang-undang untuk membuat sebarang entry atau menjaga penulisan kami dalam dunia blogger ini.. dan kami sentiasa menggunakan teknologi terkini untuk berblogging..^^ 



sila lah komen ye..^^
satu komen anda amat berharga buat kami semua tau..^^
hanya ALLAH je yang mampu balas semua jasa anda ni..
kalau rajin boleh lah tolong promote ye..^^
terima kasih..
salam..~
 
 
 

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

103 comments:

  1. ok suka wrna hijau sbb sama ngan bju yg sy pakai skrg heeeee gudluck !!!

    ReplyDelete
  2. wah..^^ comel2..go0d luck ye..^^ he3..

    ReplyDelete
  3. eh . cantik la logo :) gudluck encik james bond ^^

    ReplyDelete
  4. gud luck yer ^_^
    go green, hehehe

    ReplyDelete
  5. menarik logo ye... 'cuma gambaran dia agak samar2 skit...' apa pon nice... terbaek!!!!!!

    blog sheypull tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

    ReplyDelete
  6. nak komen byk2,...gud luck abam oi...hehehe

    ReplyDelete
  7. @LaLasedap name timangan tu...go green..:)

    ReplyDelete
  8. tak tahu nak komen apa . good luck dari emas putih . lawa logo , sye suka . hihi

    ReplyDelete
  9. aina suke quote korangg .. banyak maksud weyh .. ^^

    ReplyDelete
  10. wahh. yuppi tuh comel je nama.
    btw gudluck ! :)

    ReplyDelete
  11. @riben putihadik anis....xde kaitan ngan I miss u tau dak....kejo nagn btg penyapu dak nie..

    ReplyDelete
  12. @.miSz bubbLe. yer ke...besh ek..xde la biase2 jew...:P

    ReplyDelete
  13. errkk...ko tak balas..bila ko bls aku komen lg...hahaha...jom komen dlm blogb smpi lebam..hahaha

    ReplyDelete
  14. @kunci lockerko komen aku reply....ko igt nie YM ke ape?

    ReplyDelete
  15. hahaha...ala..biar r..blog kn best komen2...errkkk...hahah

    ReplyDelete
  16. ahaha..ok ok siyex logo tuh santek! ehehe spe design?

    ReplyDelete
  17. emas putih dtg lg atas permintaan kunci locker , mengada mamat tu . tak tahu nak komen apa . tak pelah , jom kenal2 . hihi

    ReplyDelete
  18. sebab ade wane ijau je aku komen..wahahah..KEjam kan

    ReplyDelete
  19. @riben putihOERN SUSU yg design...:P

    lagi lawa dari logo lembu tu kew?

    ReplyDelete
  20. bgus2...gud luck epul...cntik logo...

    ReplyDelete
  21. emas putih : ap ni??grr...nk knl2 ng abam sy lak..tak blh3...i jelez...hahaha

    ReplyDelete
  22. @kunci lockerkalau cecah 100 sampai mlm nie...aku syg ko kunci loker..:)

    ReplyDelete
  23. apa??wah..ok2..aku pgl rmi2 komen..hahaha...tp syg jek ke??hahahah

    ReplyDelete
  24. @Anonymousape name emas putih sebenar nye...
    nape emas putih?

    ReplyDelete
  25. @HeziqaMushadadLeexde la kejam sgt....ade keperialieanan sikit la...:P



    hahaha ko mmg kejam!!!
    nie amik dia...nieamik dia..

    ReplyDelete
  26. @kunci lockerkunci loker...kenal je pun x luak kot....belasah kang nak?

    ReplyDelete
  27. shey pull : nk tau nme sye ? kena tnya kt fb lah . cni tak boleh . hihi . sye sje2 pilih nme emas putih ni :)

    kunci : td awak yg suruh komen . nak marah pulak . nak kenal juga ngan abang awk . ni abang betul ke ?

    ReplyDelete
  28. @riben putihhahahha :P yg poti ni lawa..

    lemb tu comel...:P
    kan2...

    ReplyDelete
  29. abam : wakakaka..knl la..gurau jek pn..smpi ati nk belasah aku..hahah

    ReplyDelete
  30. @Anonymousok dah add EMAS PUTIH daa..:P

    hahha haah abg disini....knp?

    ReplyDelete
  31. emas : heheh..knl la..eh2..abam btol ke??tny shey pull...hahaha

    ReplyDelete
  32. hai shey pull..kawan punye pasal...komen..

    ReplyDelete
  33. @kunci lockerhahaha...aku nie muda lagi baru 18 thaun..dah ank panggil aku ABAM..aku pun pelik la....

    ReplyDelete
  34. nk nyibuk je kat sini..kunci locker sruh...

    ReplyDelete
  35. @MaiRa QuEeNperh tuching lak aku ngan dia..:P TQ kawan...:)

    ReplyDelete
  36. @MaiRa QuEeNtahax...eh x p sekolah kew? p sekolah la...

    ReplyDelete
  37. 5 komen di sini..ok....nk update..jemput ke blog maira..

    ReplyDelete
  38. maira : hahaha..aku tlg promote blog abang...hahaha...opsss...

    ReplyDelete
  39. @MaiRa QuEeNnie yg buat aku syg lebih kat korang...^^, NICE

    ReplyDelete
  40. @MaiRa QuEeNade org ke kat blog nie? mcm xde jew... :( seidh2

    ReplyDelete
  41. @MaiRa QuEeNtinggal lah link mira...:) lau x mcm mn nak p blog mira...:)

    ReplyDelete
  42. @kunci lockeradik aku sorang ie mmg baik...seb baik alia p sekolah...:)

    ReplyDelete
  43. hahah...kalo alia ad...wah,..mmg gempak..hahaha...ala..xpe..datin kata yg ni abez kol10 esk..mlm ni blh lg...hahahah

    ReplyDelete
  44. @kunci lockeraku pulak yg x larat nak reply jap g...hahaha

    ReplyDelete
  45. ok . sye approve . dah banyak komen , pening kepala cari komen balas dr shey pull . hihi . yeke abang kunci btul ? dia tak bgtau pun dia ada abang .

    ReplyDelete
  46. hahah..ko kne layan gak..kalo tak t dorg tak dtg lg..wakakaka

    ReplyDelete
  47. smart weyh..good luck yuppi :DDDD HAHA

    ReplyDelete
  48. i know i'm hot i'm femes, i'm retis... lalalalaala

    ReplyDelete
  49. eh silap....i know logo tu cumel~ suwid and funky~ ya tu betull!!

    ReplyDelete
  50. @Anonymoussaye bukan abg kunci betul lah...dia yg nak jadik adik saye...:)

    ReplyDelete
  51. @kunci lockersory g mkn sm ape tadik...klu dah layan 24 jam x jalan koje aku yop...

    ReplyDelete
  52. @Orenzsusubyk nye komen ko..kn reply semua kew?

    ReplyDelete
  53. cantik.. suke juge wane hijau... :)

    gud luck ye :D

    ReplyDelete
  54. yuppi ! , lawaaa - good luck ;D

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/kerja-last-minute-memang-sengsara.html

    ReplyDelete
  55. YUPPI YUPPI YUPPI HOREY HOREY..... semoga berjaya... suka wrna hijau....

    ReplyDelete
  56. @SheyPulltak kenal saya??saya pun tak kenal awak..hahaa

    ReplyDelete
  57. chantek nye logo!! :)
    i loike~
    go green! hehe.. ^__^

    ReplyDelete
  58. eh eh . nak singgah lagi lah . cantik logo :)

    ReplyDelete
  59. suka quote logo tuh . ade maksud tersirat dan penuh makna . cehh !

    ReplyDelete
  60. wah...dah 88 komen...suka3...heheh

    ReplyDelete
  61. alia : 1 jek komen ko utk abam ko tu??ish3...hahhaa

    ReplyDelete
  62. korg ni..tlg la ye komen byk2...hahahha

    ReplyDelete
  63. asl asek aku jek yg komen ni??malu r plak..hahaha

    ReplyDelete
  64. penuh komen kunci locker je. ade award utk pengkomen tbyk ke nie.hahha :)

    ReplyDelete
  65. noorul amera adnan : sbb i nk sokong abam i...hahaha...die ckp kalo smpi 100 die syg i lbh...hahahha

    ReplyDelete
  66. haha yela ok akak tolg jgkla nie komen smpai 100. lgi 4 je. abam u xde tenet g umah akak dia.

    ReplyDelete
  67. dah thu blogger x tu cpe...hehehehe...aku nk jd blogger k...hahahaha

    ReplyDelete
  68. die wtp kt umh akk die??berani die tak ajk adik die ni..majok2...hahaha

    ReplyDelete
  69. ok blogger k ek? heee bawak mak dia kot. ala adik mane leh ikut adik kene tolg komen kat snie ha. xbaik majuk2 ngan abam tau.

    ReplyDelete
  70. hahaha...yup..nk blogger k...hahaha...eh2...tol gak..huhu..yes...no 100...like333...hahah

    ReplyDelete
  71. rasa dah komen.. tapi xpe la.. demi kunci locer yg sudi tag nama akak srh komen lagi... hahahhahah..

    GOMO YUPPI GOMO YUPPI... hahahahahahah.... good luck....

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.