wow...nie kereta POLIS malaysia?



Baru-baru nie PDRM sudah dapat kereta baru
yang lebih canggih dengan menggunakan Kia Forte
Ini adalah satu pelaburan untuk negara demi meningkatkan kualiti PDRM













sudah pasti ramai yang akan berkata :

"arhhh!!! perabih duit rakyat je kerja tak kemana pun"

@

"makan rasuah je sebab tu kaya..."



fikir positif sikit...ini adalah untuk menjaga keamanan negara kite.  

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

38 comments:

  1. uhuhu tapi bila tiba tiba malaysia diserang. kate malaysia xde standart pulak^^

    macam pasukan bola malaysia la..dulu siap perabih hina.sekarang..^^

    ReplyDelete
  2. macam keta power rangers..hihihi...

    tapi bgus ar...takkan kita je nk brgaya+selesa..dowangkan nak jaga keamanan, so..perlulah merasa hebbakk berada di ats jln raya...baru semangat nak jga keselamatan ank2 kita...haha

    ReplyDelete
  3. gila lawa kete ni.smart2.
    moga2 berbaloi

    ReplyDelete
  4. agak agak bleh jadik tranformers ta..?
    maju da pdrm nih...
    dulu lancer..skang....! canggih canggih

    ReplyDelete
  5. keta Penjahat BMW,EVO,..berdezutt jek lari..klu PDRM pakai Kancil,proton waja...alamatnya...babailah...

    ini perkembangan yg bagus..so PDRM, kena jalankan tugas dgn setimpal kereta tu lah...

    senyummm :)

    ReplyDelete
  6. hmmm macam tiru barat pon ade. tp ghasakk diorang lahh :DD

    ReplyDelete
  7. dah macam kereta polis dlm cte fast 5 dah aku tgk. Invisible cars said Dom. Hahaha :D

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat kete cengitu...harap service nya nanti pun bertambah hebat...

    ReplyDelete
  9. bukan inspira ke yang latest ?

    ReplyDelete
  10. sempoi
    baru polis malaysia leh kejar penjenayah yang naik keta laju2

    Racun Serangga Terbaru - Hansect

    ReplyDelete
  11. dah follow awak..

    smartnya..harap kualiti keje pun meningkat..

    minta tolong bagi pendapat bleh?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  12. ckp kat dorang..tak bek buruk sangke kat orang...berdosa wow..hihi

    btw..ttp cantik..kan..kn..

    ReplyDelete
  13. @el-jannabiase la....mcm konsep kawan..:P

    bile sng sumua nak...
    bile susah xde sape nak kawan..:)

    ReplyDelete
  14. @Cik Arda :Dyes betul tuh...alah bukan nye mahal pun kia forte nie...dlm RM80k je sebijik...

    ReplyDelete
  15. @sugar2 kapas strawberrysmar kan...sy nak jadik polis peronda la..:P

    ReplyDelete
  16. @zulayha azizhahaha boleh2....cube try ckp "TRANSFORM"

    ReplyDelete
  17. @muzakan datang...bile BULAN DAH GELAP...:P

    sebab DARK MOON...

    ReplyDelete
  18. @Monster Siti nnt akan ade US punye kete lak..:P

    ReplyDelete
  19. @Khaiyg dlm fast forius 5 tu...:P lain cikit..:)

    ReplyDelete
  20. @msredcheesecakeinsyaALLAH...moga PDRM lebih maju...

    ReplyDelete
  21. @Amoi MiyaSyaisnpira tuh dia nka ganti EVo yg x cukup duit nak beli evo tuh..:P

    ReplyDelete
  22. @Hanstau xpe.....baru la penjahat kate " APE PUN X BOLEH"

    ReplyDelete
  23. @NasZinsyaALLAH mudah-mudahan...:)

    ReplyDelete
  24. @awek retromemang cantik...rase mcm nak 1 je..

    ReplyDelete
  25. bagus lah kete dah makin canggih,jangan tak buat keje sudah..yg tak sokong tu,meh nak habaq..cuba pk logik,kalau perompak ke penyangak bawak kete BMW,polis yg kejar bawak kete wira,agak2 sape tangkap sape?

    ReplyDelete
  26. betul. kena fikir positif. kita dalam negara maju. penjenayah pun pakai kereta power2. takkan nak kejar diorang pakai waja? semputt

    ReplyDelete
  27. smart keta..dah mcm dlm citer omputih..apa2 pun, polis mmg patut pakai keta yg maju camgnie..

    ReplyDelete
  28. nice!! harap2 ianya satu pelaburan yg bijak and keamanan negara terus terpeihara dan dijaga

    ReplyDelete
  29. kite kene bangge dengan segala kemajuan negara kite, lepas ni mampus la perompak jahanam negara hahahha

    ReplyDelete
  30. @HeziqaMushadadLeeHAAHA....sy agak awk la yg kn tangkap...:)

    ReplyDelete
  31. @yaya_flanellaHAHAHA....SEMPUT!!!!, tanjat boboi..

    ReplyDelete
  32. @Terbang Bersamakuitu la mst la patut....yg x patut nye perompak paki kete mahal2....

    ReplyDelete
  33. First biLa nampak kereta ni , perkataan pertama keLuar is
    "wow"

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.