Final Exam Sedang Berlansung


Assalamualaikum...

Ha...kembali lagi kite didalam rancangan "PECAH HOTAK" 
bersama host tetap kite "SheyPull"
Seperti biase lah mingu2 macam nie
kalau budak2 "U" memang dorang tengah FINAL EXAM 
termasuk lah saya...anda...awk..kite..


Jadik, dikeSEMPITAN ini saya nak ucap
SELAMAT TINGGAL...eh bukan2..
GooD LUCK kat korang2 yang sedang nak FINAL tuh

 (jangan suke tido ek...BLAJO!!)


Nieh nak bagitahu kat korang,
walau pun korang xnak tahukan
insyaALLAH ini ialah FINAL EXAM  yg terakhir 
epul kat UTM nieh.
Bukan sebab kn BUANG OK!!!


Sebab sheypull dah nak habis blajo
penat dah 3 tahun duduk menepek kat UTM nie
pas nie xpayah blajo dah
last paper sheypull ialah 10 MEI 2011
lepas je habis nie, hantar TESIS dan...


MERDEKA!!!


pesanan : blaja rajin2 ingat MAK & AYAH


Lepas nie bersiap sedia lah pulak masuk ke alam 
PEKERJAAN

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

39 comments:

  1. aishhh...nak kene buang epul nie...
    hurmmmmmm bdak2 zman skarang...



    ahahahaa
    :)

    ReplyDelete
  2. zulhilmi :


    aku kenal sape ko..:)
    belasah nk zul?

    ReplyDelete
  3. cikCEPET :


    erk ape salah saye cikCEPET ?
    pelik neiwh..

    ReplyDelete
  4. eh same la kita. hidup final year student n goodluck final exam. yeah ! hahaha XD

    ReplyDelete
  5. Cik Ungu Kamila:



    eh cikgu pun same?
    lepas niejadik CIKGU la ek...
    dah kompem dapat kijew..
    besh la..:)
    yeah2...GUD LUCK ek...

    ReplyDelete
  6. hai awak..gudluck yer.....hehehehe...

    ReplyDelete
  7. Cik Eka :


    hye eka....TQ2...soakan sy ek...:)

    ReplyDelete
  8. beshnye abg da nk hbs stdy..
    wanie bru nak smbg dgree...
    dalam dilema la..=(

    anyway..gud luck bang epul!=)

    ReplyDelete
  9. redzwanie redzmann:


    hehehe umur abg dah bape dik oi..:P
    xpela adii msih mude lagi..
    p blaja lu ek..:)

    ReplyDelete
  10. tq awk..doakan saye...:)

    keh2...

    ReplyDelete
  11. Good luck bro do the best ok final..

    ReplyDelete
  12. booooo epul lg.....hahahah...kasi BUANG sama dia...HAHAHHHA

    ReplyDelete
  13. atieshariffuddin :


    owh tq awk.. :)

    ReplyDelete
  14. gd luck kamu. all the best ya! harap dpt pointer GEMPAK sem ni :D

    ReplyDelete
  15. gudluck..=)..belajo!jangan tido kang kena kecepuk dgn cikgu!hehehe

    ReplyDelete
  16. YAN NAK BANGGA SIKIT BOLEH?DAH HABIS FINALLL ! :D

    ReplyDelete
  17. syepull!!!!!aku ade link kan blog ko dalam entry sile bace k..=)


    http://fierapirot.blogspot.com/2011/04/peningpeningpening.html

    ReplyDelete
  18. Arisa :


    insyaALLAh...awk doakan la supaya pointer sy GEMPAK habis...:P
    klu x dpt DEKAN pun 4FLAT dah le...:P

    ReplyDelete
  19. www.fierapirot.bolgspot.com:

    perh garang gier cik UTM niewh...:P
    BIAK cikgu SY TIDO!!!

    ReplyDelete
  20. Izyan Masri:

    erk...YAN dah habis FINAL kew?
    x aci nieh...mane ACI nie...
    cepat BUKAK PINTU!!!

    ReplyDelete
  21. www.fierapirot.bolgspot.com

    wah TQ cikgu sebab mempromote blog saye..:P
    CIKGU mmg baik..:P

    ReplyDelete
  22. kAmi dAn mEreKa :

    knp korang awai sgt ha habis...:P
    alah lagi pun epul kn hantar TESIS 20 mei..:P
    kn jugak blk lambat..:P

    ReplyDelete
  23. hehe. ye la, sy doakan kamu dpt 5.0 :P
    suda sy doakan ni jangan x study pulak :P

    ReplyDelete
  24. gudluck utk final. gambate! ;)

    ReplyDelete
  25. sila 7hb ni last.. :)
    gud luck k epul.. wat tbaek ok.
    sedihnye.. sem dpn x pat tgk epul lagi kat utm ni..

    gud luck k ;D

    ReplyDelete
  26. srikandi cinta :

    owh tq ye awaks....^^,

    ReplyDelete
  27. Arisa :

    erk terlebey la pulak...smapai 5 tuh...:P
    ahahha tq2...sy study2....:P

    ReplyDelete
  28. Fatin Nabihan :

    time kasih Fatin Nabihan...jgn jeles2 ok....epul dah nak habis...:P

    ReplyDelete
  29. zaty luvlianncezzz :

    owh tq2.....sebab doakan...:)

    ReplyDelete
  30. chokeLy:

    erk yer ke, selalu pulak tgok epul?
    hehehe..xpe lol nnt epul grad dtg la bg hadiah becar2...:) keh2....

    ReplyDelete
  31. study smart ye dear.. dah keje nanti kene banje kengkawan nieh.. ehehe

    ReplyDelete
  32. epul...blaja rajin2 k...hehe...namo nakal2...

    gudluck k... (~___^)

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.