Myvi mane satu korang nak ?

Kalau la diberikan pilihan
tibe-tibe ade orang nak belikan korang kete Myvi
yang mana satu pilihan hati korang
yang lama @ yang baru?














kalau bagi pendapat aku la..
aku nak Myvi lame
sebab Myvi baru tak lawa la
tapi dari segi future dia mayvi baru lagi power...

ape pendapat korang?



SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

13 comments:

  1. lme brother kita ni tak blogging...waaa...blog ko lme aku tak mai dah berubah..hahaha...ppe pn aku suka myvi lme...hehhe..tp kalo nk yg power...amek yg baru r sbb lg power...heheh..bentuk jek tak lawa...hahaha

    ReplyDelete
  2. @kunci locker

    2 lah aku pun rase mcm tuh..tapi aku tgok myvi abru byk excident..:P

    ReplyDelete
  3. kalau bagi farah pon nak myvi lama jga.. sbb myvi lama chumel lgi..=)

    p/s~ mmg tingin nak beli myvi pon.. tp belum keja lgi.. xdop duit.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. @nur farahin binti sulaiman

    xpe2...nnt dah ade kije boleh beli dah...:P

    ReplyDelete
  5. @Leeya Hezlin

    i pun berpendapat begitu

    ReplyDelete
  6. @Lieyly ︱ Alia

    ayk nye duit dia..belikan saye 1...

    ReplyDelete
  7. tak penah tengok depan2 lagi tak tau nak buat pilihan yg mana 1. hehe

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.