Jual Anak Dara ke pakcik?






Sapa-sapa yang belum berkahwin tu, mari kita lihat senarai harga Anak Dara kat sini. Aku rasa kalau la orang yang dah kawin tu tengok benda nie, mesti dia akan berkata
 

     "Nasib baik aku dah kawen awal...Kalau tak susahla nak kumpul duit banyak tu."

 
Nilai Hantaran Kahwin Mengikut Harga Purata Terkini dan Status Pelajaran di Seluruh 
Semenanjung :-




UPSR, PMR/SRP : RM1,000-RM3,000,

SPM : RM3,000-RM8,000

STPM/DIPLOMA : RM8,000-RM12,000,

DEGREE : RM12,000-RM15,000...

2ND DEGREE/MASTER : RM15,000-RM20,000,

PHD : RM20,000-RM30,000


Jangan nak mahal sangat la kan...Sebab kan elok bersederhana je. Nie sampaikan nak kawen pun dah nak kene pinjam bank beribu2.

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

16 comments:

  1. bagi orang la kan,duit hantaran ni bagi ikut kemampuan kita la..
    xkisah la sikit ka kan..hmm..
    ada juga yang tak bagi duit hantaran..alhamdulillah bahagia ja sampai sekarang..hehe

    ReplyDelete
  2. erk , x pyh kawin laa lg bgus , x yah duit hntran bgaii :P

    ReplyDelete
  3. @Leeya Hezlin Betul tu awk...saye sokong...jgn la sampai nak membebankan LELAKI kan..:) dah la byk sgt CUKAI...kat MALAYSIA nieh...

    ReplyDelete
  4. @nurul diana Mane boleh x kawen awk...x elok...kalau mampu kene kawen...

    ReplyDelete
  5. perkahwinan yg aling baik dgn mas kawin yg paling rendah....hantaran?...

    ReplyDelete
  6. hahaha..nk bagi hantaran pun nak ikot taraf pendidikan seseorang girl tu ye? macam tu semua boy nak cr girl yang spm jelah nanti

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. wahh blog la bertular. suka bnyk2 yg nie.

    ReplyDelete
  9. 15ribu....15ribu...hahahhahah~~
    just joking...mengikut kpd mampunya bakal swami tuh jgak la kan..=)

    ReplyDelete
  10. @Fendy BTEUL tuh...saye sokong....200%...kekeke

    ReplyDelete
  11. @GincoMerahJambu LEPAS nie....budak SPM mmg laku habis la..:P x sempat nak membesar dah kn kawen...:P

    ReplyDelete
  12. ok..mahal gila...mmg aku tak kawen la kn...hahahha

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.