SORRY


saLam Kengkawan bllogger ku sekalian
epul nak mintak maaf la yer,
sebab 2day x sempat nak ber blogwalking
kat blog-blog kengkawan sekalian
nak buat mcm mane, 
sejak dah mule praktikal nie 
agak susah la sikit nak ON9 24 jam

tapi xpew, demi kawan2 blogging epul nye pasal
epul tetap berusaha untu ber blogwalking,
lepasnie mst traffik blog epul akan merudum jatuh
kengkawan rajin2 la ek
lap-lap blog epul nie kasi kilat sikit ek
nnt berhabuk pula +_+
( meminta simpati )

Apa pun yag korang semua buat
epul doakan korang selamat di dunia mahupun di ahkirat
amin...

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

10 comments:

  1. xdek maap bagi mu sheypull ~ !
    heheh..gurau jep..
    slmt menempuh alam praktikal ;)

    ReplyDelete
  2. xkire2... mane acii.. bizi ttp bizi.. blog ttp blog.. hahahaa...

    *atie jaat berkata... *...

    :))


    av fun wit li... heee~~~~

    ReplyDelete
  3. ice:
    x baik al ice x maaf kan kite...nabi pun maafkan umat nye..:)
    huhuh mekasih..:) sy sedang ber praktikal engan baik nie dan rajin...


    si kenit
    huhuh mekasih kenit..:)

    ain...
    huh ain nakal ek..xpe2..:)
    nnt ain nie nak kene belasah nie ngan epul:)

    ReplyDelete
  4. hehe akhirya dapat gak beri komen selamat berpraktikal k.

    ReplyDelete
  5. hahaha x hasbi2..susah sgt ke farhana nak koemn kat page sayew?

    ReplyDelete
  6. epul...

    dah start prac ea...

    kat ne?

    inn prac thn dpn lepas dah abes psm smue tu...

    ReplyDelete
  7. owh yer ke..

    epul praktikal katTM..:)

    ReplyDelete
  8. tp die da blogwalk kt blog maCy..lalala~

    ReplyDelete
  9. huhuhu mst la...macy nye pasal..no hal :)

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.