TAG +++ AWARD







1)Copy award nie kat blog korank.

Sudah Siap..

2)wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.

Alhamdulillah..syukur pda kehadrat ilahi kerana DYA telah pun memberikan sy TAG+AWARD yang sgt pelik ini. Mekasih DYA. dah sy berterima kasih pada semua kawan2 blogger saye yg sudi jengok n buat bising kt blog saye.

3)jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

Nak kuar jalan2 dan bercuti di AIR TERJUN yg berdekatan..bile lah aga nye..dah lame x p

2. Apakah nama samaran korang


saiful
pull
sheypull
sepul
mamat(akak aku j yg panggil mcm niew)
mocha ice (satu mase dulu )

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

a)Rasulullah SAW dan para sahabat

b)Family tersayang dan Laila Camelia

c)Sahabat seperjuangan di alam maya dan nyata ^^

4. Panggilan untuk si dia

  Laila Camelia(hahaha...pasti xtahu ape BENDA itu )

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

Superbike r6 sejibik ( dari papa )

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak

Semua blog yg selalu komen2 epul n selalau sing2 epul (hehehe semua la sng cite)

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

asal x buat 150 ke 300 kew atau 1500..heheh
  1. syazana
  2. Linda Museee
  3. Mis Erika
  4. Fathiah Raihana
  5. Sugar2 kapas strawbery
  6. mahira oya
  7. Shee
  8. CikCepet
  9. Stuck
  10. Lee
  11. Nuraishah
  12. Izyani
  13. OTAI
  14. asiatru
  15. Oee

Haa..sape yg dapat 2 wajib la buat ek..HAHAHA

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

10 comments:

  1. thanx shey pull..walaupon salah eja nme sya..ok3..xpe..dmaafkan..hahak.. :p

    ReplyDelete
  2. thnx epul even sy da buat tag nie..hihi ;)

    ReplyDelete
  3. wah suke suke. hee thanks epull =)

    ReplyDelete
  4. epull...!!
    tenx yewp...
    maceh.maceh.maceh
    :))

    ReplyDelete
  5. hahaha...
    thnkx beb..
    will do it...=))

    ReplyDelete
  6. huhuhuh SAme2...
    xpew2...sape yg x dpat 2 nnt dapaT la..:)

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.