Award dari sape nie?

dia dah bagi saye award nie
orang itu sungguh Comel, Tanpan, dan Bergaya
iaitu :-
tadaaaa~~~

Dia Kate nak bagi award neyh kat blog2 yang Dia follow n yang me-mollow Dia jugak..hihihii..^^, ( come je dia seyum..)
Tapi...mcm biase la..de soalan-soalan  dari dia..

1. Suka tak dapat award neyh?bagi ucapan sikit...^_^v
- isk2...(sebak nak nanges), sgt2 terhariu sebab dapat award nie, jadi terima kasih kat 
♥PrinCeSs KellY Eun♥ sebab sudi je bag award nie.

2. Bintang tuh cantik tak di mata kamu? suka bintang ?
-owh..saya sgt suke bintang nie.(5 bintang) heheh

3. Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya

4. Bagi award neyh kepada 3 blogger yang lain yaaa..jangan lupa tau..



Terima kasih kepada semua blogger2 yg saya sygi..sebab sudi dtg blog nie, jika ada apa2 yang nak ditaye sila lah kan..:)
coment2...jgn NO KOMEN

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

24 comments:

  1. waaa..tq epul~ =) suke2 hehe~~

    ReplyDelete
  2. uik..dapt award ag..hehe..kawaii..thanks eypull :P

    ReplyDelete
  3. kay-N:

    huhuh..yer ke suke..bgus la klu suke..untu anda lagi pun..:)

    ReplyDelete
  4. Izyan Nadiah:

    heheh biase la..heheh pemurah x? hehehe

    ReplyDelete
  5. epull..!!!
    teharu nye..
    wawahhh... :))

    sengeh ta benti da cepet ...
    hmmmm

    :)

    :)

    :)

    :)

    :)

    :)

    :)

    :))

    >.<

    ~hahaaaa~

    ReplyDelete
  6. adeiiiii...terharu giler dpt award lawa dr epul ni..maceh3 ek...^_^

    ReplyDelete
  7. epul-saya jeles kamu slalu dpt award
    hahahha ;)

    ReplyDelete
  8. AQMAR:

    eh nak ker? hehehe amik la..:)
    p mintak kat org yg bg kat epul 2..:)

    ReplyDelete
  9. cikCEPET:

    wah sepet...windu kat belog kamoo,
    mane p lame x update? isk2...
    dah msk UPM ke?
    mcm mn UPM? ok kew?

    ReplyDelete
  10. PUPUT:

    alah award yg x seberapa jew..:)
    hehehe...mcm mengeloh jew..:)
    hehehe..mekasih sudi amek award pul niew...

    ReplyDelete
  11. Darla:

    heheh wat ape lah nak jeles, mane de selalu...jarang-jarang dan kadang-kadang je..hehehe
    2pun ade yg terbuat sebenarnye..
    sebabxsempat..:( sory kpd sape2 yg bg 2..

    ReplyDelete
  12. a'ah la..pemurah la..hehe.dpt award comei pulak tue..thanks :P

    ReplyDelete
  13. echah mashuri :

    aih..mane de gambar JAMBU pun..hehehe

    ReplyDelete
  14. Izyan Nadiah:

    heheh same2..:)
    xpe...untuk izyan...:)

    ReplyDelete
  15. wah tahniah..cntk award neh..pink gtu..;-)

    ReplyDelete
  16. HonEyBuNNy:

    tau xpew...:) lawa kan..jgn cemburu ek..:)

    ReplyDelete
  17. Izyan Nadiah :

    heheh knp izyan? hehehe :)

    ReplyDelete
  18. ♥cutebabygirl♥:

    comel macam pink gurl nie jugak.. hahahaa

    ReplyDelete
  19. NARDtheNERD:

    alamak..sowi ek, x dpt lak nak bg..:( hehehe

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.