Kopitiam Paling Best !!!

assalamualaikum...

hye para pembace blog nie..
(ade ke pun pembace blog nie lagi?)
al maklumla...jarang bebenor nak UPDATE
bukan ape...KEMALASAN melanda diriku..





  


n3kali nie, aku nka kongsi la ngan korang.
KOPITIAM yang aku rase paling best dalam HIDUP aku
akuh dah try boleh dikatekan semua jenis KOPITIAM la
dari OLDTOWN, Pappa Kopitiam, Station One and macam2 la
tapi aku rase ade 1 kopitiam nie jugak
yang lekat kat HATI aku...

 



Ade 3 faktor yg menyebabkan aku suke lepak n makan kat sini

1.Harga murah

2.Sedap

3.Service Bagus


kalau tentang harga tuh,
memang aku rase dianye harga murah sikit la dari
kotiam2 lain yang x sedap tuh

Sedap tuh...memang TERBAIK punye sedap,
aku dah try coffe , nasi lemak, and macam2 kat kopitiam lain
semua nye x sesedap.
PAKLI jugak sedap.

Service dia pulak...
memang ok la, xpyh nak tgggu lame2
cepat and kite boleh mintak ape2 lebih
contoh aku selalu oder NASI AYAM LEMON
mesti akan mintak SOS LEMON lebih...
sedap sangat...

Haaa klu korang x caye, korang boleh la try
aku ajar sorang member aku nih mkn kat situ
sekali je aku bawak dia makan kat PAKLI
sampai skung dia seanggup dari kedah turun SHAH ALAM
semata2 nak makyan kat PAKLI

aku bukan nak promote, tapi nak korang try rase...:P

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

25 comments:

  1. heheheehehe..jangan marah ek..cuba check dengan JAKIM...depa ni ada HALAL ke tak?

    ReplyDelete
  2. sedap sdap jugak, pastikan restoran tu halal ye ;)

    ade kite dengar old town tak halal, tp sejauh mana kebenaran wallahua'lam :)

    pastu tengok jugak owner dia cina ke hape, takot apa2 pulak kan. beringat bersama ;))

    ReplyDelete
  3. tak penah minum kat kopitiam... beli kopi 3 in 1 jek.. ahahaha..

    ReplyDelete
  4. @blackroses owh yg tu belom lagi...:P
    insyaALLAH..sy akan CEK denegn JAKIM...
    Thax ya...memperigtkan saye...:)

    ReplyDelete
  5. @Dee Chicuita yes2...sy pun ade dgr....tp mase g oldtown tu x mkn pun minum jer...
    pastu x rahu lagi isu HARAM/XHALAL

    ReplyDelete
  6. @meLLy! BOLEH nyamuk!!! dengan syarat...NO DARAH!!!

    ReplyDelete
  7. owh..tempat ni tak pernah masuk...mahal..kan??halal ke??

    paling2 kedai mamak sye lepak..hahaa...

    ReplyDelete
  8. @syrupmasin OldTown x sedap....pastu org kate x halal lak tuh..:P try la mkn kat cini...BESH ramai org melayu mkn...

    ReplyDelete
  9. @azwar syuhada mahal sikit la....
    tapi air dia semua sedap2...

    ReplyDelete
  10. nasi ayam lemon tu camne? ade bnyk lemon kew?hik3

    ReplyDelete
  11. sy suka pegi mamak je.

    T______________T"

    ReplyDelete
  12. patut la mcm penah nampak...rupanya temapat yg sy selalu lalu & dekat dgn umah... tapi xde masa nak lepak kat situ..hehehe

    ReplyDelete
  13. @diana amin p tgok kat website dia...:) ade gambo...:)
    sedap la....:)
    try la awk...hehehee

    ReplyDelete
  14. nti belanja alia nah ^^
    jgn lupa tau !

    ReplyDelete
  15. @fyqa MAMAK2 pun sodap jugak...:P
    cume byk ASAP!!!!

    ReplyDelete
  16. @Cik Ainie Lalola lah yer ke....kamu dok mane? shah alam seksyn 7 ek...
    memang dekat la kat situ...:)

    ReplyDelete
  17. @Lieyly ︱ Alia boleh...ALIA dtg je la kat sini....:)

    ReplyDelete
  18. <-- taa penah berkopitiam . .hahaa

    ReplyDelete
  19. salam , wah.. hehe . musti try nih . hikhik .

    *thanks for the info .

    ReplyDelete
  20. aku dahagakan kopi.order kan aku secawan weh.haha

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.