Mega Bloglist Umar Faruq




Umar Faruq yg pemes tuh nak buat  

Mega Bloglist Umar Faruq 

kalau korang nak join boleh la tekan kat Pix dia yg cantek tuh.
byk kelebihan join nie salah satunye tingkatkan traffic kasi jem sikit belog korang
tp aku berbloging nie sebab nak luahkan perasaan sebenarnye
ape pun kite semua sahabat blogger.

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

21 comments:

  1. habislah blog aq jem lepas ne...

    ReplyDelete
  2. xmau jem..nk planta leh x???
    comel la lembu tu...moooo...moooo

    ReplyDelete
  3. @Umar Faruq kompem la kn kasik JEM...:P

    hehehhee

    ReplyDelete
  4. @muz xpe pas nie letak la roti sedap ape...

    ReplyDelete
  5. @Wahida wah yer ke....untung la faruq...:)

    ReplyDelete
  6. @TeAqArH nak palnta kn la beli kat CARE4...:P

    heheh harus la comel...:)

    ReplyDelete
  7. @SheyPull
    Ye tak ye juga,mana roti ko tadi, bawa sini aku nak sentap... :)

    ReplyDelete
  8. TQ for sharing this..saya join dan masukkan backlink awak

    http://roziana81.blogspot.com/2011/06/mega-bloglist-umar-faruq.html

    ReplyDelete
  9. @muz kemain suke dapat roti...:)

    ReplyDelete
  10. sheypull...kite suka ayat awak ni..
    "apa pun kita semua shabat blogger"
    heheheh...

    ReplyDelete
  11. yeah...kite sume shabat blogger... :)

    ReplyDelete
  12. @Leeya Hezlinmemmang kite semua nei sahabat blogger pun..:P

    ReplyDelete
  13. hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

    have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

    ReplyDelete
  14. Terjah dari Bloglist umar faroq..
    nice blog..
    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.