TAG dari CEKCEPET Lagi

vrom.......

sy naek superbike neiw bawu je balik dari amik award kat 


pasti kowng pelik kan awat name CIKCEPET je ygb ade kat blog epul niew, bukan ape sebab CEKCEPET niew suke bg award yg dia dapat kat EPUL..baikkan hati CIKCEPET neiw...
mari kite tepuk CIKCEPET ramai2 =P
 
 
 
CIKCEPET...macam mana kamoo leh tau epul kuat mkn?
isk2..
SAYA KUAT MAKAN TAPI XNAK GEMOK...


fuyo.....
comelnye blog epul niew ek..
bukan epul yg puji tapi CIKCEPET..
kan2 CIKCEPET...betol x?

stop walkin away.!
Dah selesai dah hutang piutang TAG2 epul nih..
-
pe usaha kowng tuk chantek kn blog.??
eleh senag jew...p blog orang yang cantek2, comel2..
pas 2 puji tuan tanah punye blog
lepas 2 soh dia buat dan edit blog kowang
-
website yg bantu anda meng edit
ciptaan sendiri,
sendiri yang edit,
website wallpaper jew
-
5 perkataan yg menggambarkn diri anda
diam
seyap
sunyi
sepi
pendiam
 -
 
 
INI ADALAH PESANAN DARI PENAJA
-hanya 40tahun keatas saja yg buleh tgok-!

Award nie CIKCEPET yang kasi
so jagan sesekali salahkan saya OK?
saya adalah seorang yg BAIK
dan ENCEM...oh!! Terlebih sudah!!

-syarats.syarats-
kasik kt 10 owg && sebab
semua award neiw sy nak kasi la kat senarai dibwah nnt.
-
ckp tengs kt owg yg kasik award neh
kpd CIKCEPET....terima kasih ye!!! mekasih bayak2..
-
adakah anda terharu.??

wah...sangat2 terharu sampai tergaru2 kepala saya1!!
-
 
p/s:: hahaa amek sume oke..toceh2..

SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

4 comments:

  1. haahaa~
    yew2..
    chumill jep blog epul neh...

    :))

    ReplyDelete
  2. mekaceh encik sheypuLL..hehe. ^^.

    ReplyDelete
  3. CIKCEPET:
    org nye cumel x CIKCEPET?


    ICE-SAMA2

    ReplyDelete
  4. epull:: ahahaa chumil plusss plusss

    :))

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.