Wordless Wednesday #4


Jangan "U - Turn" ditengah highway


SheyPull

Seorang jurutera disalah sebuah syarikat swasta yang terkemuka. Sangat pemurah untuk berkongsi segala cerita suka dan duka di dalam blog ini.

40 comments:

  1. sambungan ayat anda..

    ..kalau rasa kereta besar.
    hahaha

    ReplyDelete
  2. haha..sape laa driver..

    itu mesti nak terkucil sangat tue..tue pasal buat u-turn tak bertempat tue..huhu

    ReplyDelete
  3. wow...cepatnye dya pikir nak u turn..mentang2 la besor..^_^

    ReplyDelete
  4. @Aman Ibrahim TEBABAS la...:P
    kat hiway ade lak UTURN tgh jalan...

    ReplyDelete
  5. koh3..ini menakutkan..huuu

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha
    terbabas gaya u-turn
    kekeekekek

    Wordless Wednesday #4

    ReplyDelete
  7. ni bukan u turn nih. nih terbabas ni! :D hahah

    ReplyDelete
  8. bebas aku naik bas tiba2 terbabas...

    ReplyDelete
  9. @n!cK jgn nak try but mcm tu okey...:)

    ReplyDelete
  10. @Hans nasib baik bukan kuak letang...:)

    ReplyDelete
  11. terbaekk. len kali wt lagi. haaa~

    ReplyDelete
  12. aiseh...
    moge2 xde org len yg x bsalah terlibat same T__T







    lots of luv:
    anamizu :)

    ReplyDelete
  13. mak oi . cemana dia u-turn tu ? hahaa

    ReplyDelete
  14. tuuu lah dia.. dah habaq jgn buat dok buat gak kan dah kena.. hahahha

    ReplyDelete
  15. esh esh .. bahaye betol .. =.="

    ReplyDelete
  16. Ish3 . Trsgtlah x ske pemandu~pemandu yg xmau ekut peraturan jalan raya dan buat ape yg dia suka, sesuka hati dia . Xboleh pentingkn diri . Kan dh jd cm gambo tu . huk3

    ReplyDelete
  17. @cikk idadowangd dah selalu buat dah...selalu lepas nie x lepas lak..:P

    ReplyDelete
  18. @anamizualhamdulillah xde yg terkene...tp agak bahya..:)

    ReplyDelete
  19. @Siti Arfahnie mungkin sebab hujan kot...lju sgt...tu tergelincir...

    ReplyDelete
  20. hahaha . dia ingat dia tu kecik nak uturn2 nie . hee

    ReplyDelete
  21. Sheypull = Laju2 itu x bagus. huhu

    ReplyDelete

Penafian: Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang komen yang dipaparkan di ruangan komen yang kami sediakan dibawah. Sebaliknya ia adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri. Namun kami berhak untuk menapis mana-mana komen yang berbau hasutan, lucah, kata-kata kesat atau sebagainya yang dirasakan tidak sesuai.